Muuttopalvelut kaikkiin tarpeisiin

Voit valita itsellesi sopivan muuttopalvelun. Alta löydät esimerkkejä paketeistamme.
 

1. Pakkaa itse - muuttaminen totuttuun tapaan

Perinteisin muuttotapa eli ajoneuvomme noutaa sovitun kuorman sovitusta paikasta ja hoitaa vakuutuksineen kuljetuksen määränpäähän. Asiakkaalla on paikan päällä omat "muuttomiehensä” ja kuljettajamme osallistuu kuorman lastaamiseen ja purkamiseen. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta….

2. Me lastaamme, kuljetamme ja puramme muuttokuorman

Se hieman helpompi muuttotapa. Olet siis itse pakannut, mutta meidän muuttomiehemme kantavat valmiiksi pakatut muuttotavarat ajoneuvoon. Me vastaamme muuttokuljetuksesta vakuutuksineen sekä tavaroiden kantamisesta muuttokuormasta sovittuun kohteeseen, sovittuna aikana. Kysyy lisää tästä vaihtoehdosta…..

3. Muuttokuljetus käsittäen pakkausavun

Muuttomiehemme pakkaavat ohjeittesi mukaisesti arvotavaranne, hoitavat muuttokuljetuksen sovittuun kohteeseen ja purkavat muuttokuorman. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta….

4. Se helpoin tapa muuttaa - Exclusive-palvelumme

Oikeastaan palvelu vastaa "avaimet käteen" -toimintaperiaatetta. Annat toimeksiannon muuttamisesta määrittelyineen ja me hoidamme kaikki muuttoosi sisältyvät asiat. Puramme muuttotavarat kohteessa ja hoidamme kierrätykseen muuton yhteydessä syntyneet pakkaus- ja suojamateriaalit. Ennen avaimen palauttamista tarkastamme myös, että kohde on muuton jäljiltä siisti. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta…….