Arvotavaroiden muutot: huonekalut, taulut, kodin esineet

Oletteko tekemässä päätöstä siitä, mitä arvotavaroitanne haluatte ottaa mukaanne muutossa ulkomaille? Arvokkaan irtaimiston muuttamiseen liittyy yleensä epävarmuutta kuljetuksen onnistumisesta. 

Arvotavaroita, taide-esineitä, antiikkihuonekaluja ja helposti särkyviä esineitä käsittelemme asianmukaisella huolellisuudella ja kuljetamme vuosien tuomalla ammattitaidolla sovittuun määränpäähän ennalta sovitun ajan kuluessa.

Muuttoexpress.fi kuvituskuva arvohuonekalut
Muuttoexpress.fi kuvituskuva arvokello

Viemme kohdemaahan vaikka yksittäisen esineen

Muuttotoimeksianto voi kattaa yksittäisen esineen/laatikon tai kokonaisen irtaimiston kuljettamisen kohdemaahan. Matkustat vain huolettomasti määränpäähäsi ja annat meidän kuljettaa tavarasi turvallisesti perille.

Muuttoexpress.fi toimeksiannot hoitaa Muuttoliike Liesilä Oy kuljetuskalustollaan. Monivuotinen kokemuksemme muutoista Euroopan kaupunkeihin ja varsinkin Iso-Britanniaan / Lontooseen on vertaansa vailla. Muuttokuljetuksissa ulkomaille omaamme erittäin hyvän paikallisten käytäntöjen tuntemuksen ja muuttokuormien purkaus- ja lastausjärjestelyjen sujuvuus ovat usean sadan muuttotoimeksiannon myötä tulleet tutuiksi.

Yritysten siirtäessä hallinnollisia toimintojaan Eurooppaan yhteydenotot suoraan Hannu Liesilä +358 400 719 773.