Muutot ulkomaille, ulkomailla ja takaisin Suomeen

Muuttoexpress.fi toimeksiannot hoitaa Muuttoliike Liesilä Oy kuljetuskalustollaan. Monivuotinen kokemuksemme muutoista Euroopan kaupunkeihin ja varsinkin Iso-Britanniaan / Lontooseen on vertaansa vailla. Muuttokuljetuksissa ulkomaille erittäin hyvä paikallisten käytäntöjen tuntemus ja muuttokuormien purkaus- ja lastausjärjestelyjen sujuvuus ovat usean sadan muuttotoimeksiannon myötä tulleet tutuiksi.

Kahdeksan miljoonan asukkaan Lontoo on Euroopan väkirikkain ja värikkäin kaupunki. Kaupunki kahviloineen, baareineen ja monine museoineen tarjoaa upeita elämyksiä kaupunkilaisille. Lontoossa on tarjolla maailmanluokan teatteria, klassista musiikkia, jazzia, kabareeta tai klubikulttuurin taatusti uusimpia tuulia. Lontoosta löytää koko maailman!

Brysseliin, koko Euroopan hallintokeskukseen

Euroopan epävirallinen pääkaupunki on kaksikielinen kaunotar, jonka upea arkkitehtuuri vaihtelee goottilaisen, uusklassisen, jugendin ja modernin välillä. Brysselin viehätyksenä on vilkas kahvilaelämä ja trendikkäät illanviettopaikat unohtamatta kulttuurinnälkäisen tärppejä Belgian kuninkaallista taidemuseota ja Brysselin maailmannäyttelyä varten rakennettua Atomiumia, jonka huipuilta näkyy kirkkaana päivänä Antwerpeniin asti.

Muutot ulkomaille huomaamatta - incognito

Olemme toteuttaneet useita satoja muuttoja kalustollamme ulkomaille ja takaisin. Muuttoautomme ovat Euroopan liikenteessä koko ajan. Kokemuksemme perusteella paras tapa pienentää kaikkia kuljetukseen liittyviä riskejä, on kuljettaa tavarat huomaamattomasti ns. ”incognito”. Luonnollisesti kaikki muuttokuormat on myös vakuutettu Lähi-Tapiolassa.

Muuttotoimeksianto voi kattaa yksittäisen esineen/laatikon tai kokonaisen irtaimiston kuljettamisen kohdemaahan. Matkustat vain huolettomasti määränpäähäsi ja annat meidän kuljettaa tavarasi turvallisesti perille.


MUUTOT ULKOMAILLE HOITAA MUUTTOEXPRESS.FI